Новина


Дубно та Радивилів уклали договір про співробітництво у сфері соціального захисту

Сьогодні, 13 серпня, у стінах Дубенської міської ради відбулося підписання договору про співробітництво Дубенської міської територіальної громади та Радивилівської міської територіальної громади у сфері соціального захисту. Своїми підписами документ скріпили очільники цих громад Василь Антонюк та Микола Карапетян. 
Договір передбачає співпрацю за формою делегування виконання окремих завдань, а саме власних та делегованих повноважень із забезпечення права мешканців Радивилівської міської територіальної громади на отримання соціальних послуг психологічного консультування та інформування, які надаються Центром психосоціальної підтримки Дубенського міського центру соціальних служб. Йдеться про надання безоплатної психологічної допомоги особам, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членам сімей таких осіб (дружина (чоловік), малолітні, неповнолітні та повнолітні діти і батьки), постраждалим учасникам Революції Гідності та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
Започатковане співробітництво є взаємовигідним та позитивно відобразиться на наданні відповідних соціальних послуг в обох громадах, адже дасть можливість розширити спектр цих послуг для людей, що потребують психосоціальної підтримки.