Новина


У співпраці з волонтерами відремонтовано чергове авто для військових

Нещодавно у Дубні було оголошено ініційований громадською організацією «Моя сім'я» збір коштів на ремонт двох автомобілів для потреб підрозділів ЗСУ, котрі знаходяться на передовій. Одна з автівок (пікап Ford Ranger) призначалася нашому земляку - заступнику командира батальйону 65 окремої механізованої бригади Збройних Сил України, майору Тарасу Михальчуку (позивний «Іспанець»). 
На прохання військового її придбали його знайомі українці, які проживають в Іспанії. Зусиллями волонтерів ГО «Моя сім'я» автомобіль було доставлено до України. Однак автівка потребувала певного ремонту та технічного обслуговування. Тож волонтери звернулись за допомогою до керівництва Дубна. Міський голова Василь Антонюк та його заступник Микола Ткачук підтримали важливу волонтерську ініціативу. За сприяння Дубенської міської ради було зібрано необхідні кошти на ремонт транспортного засобу. 
Аби особисто подякувати за надану підтримку та допомогу, замкомбата 65-ої ОМБр, майор Тарас Михальчук разом зі своїм побратимом Ігорем Гринчуком завітав до Дубенської міської ради, де зустрівся з керівництвом міста. Військових супроводжували голова громадської організації «Моя сім'я» Олександр Лотовський та небайдужий дубенчанин, колишній військовослужбовець Володимир Панасюк. Під час зустрічі поспілкувались про ситуацію на фронті, про нагальні потреби військових та можливості закриття їхніх запитів.  
На передову військові повернуться на отриманому автомобілі - пікапі Ford Ranger. Дякуємо усім, хто долучився до збору коштів на ремонт автівки. Продовжуємо допомагати ЗСУ! Лише спільними зусиллями переможемо ворога! Слава нашим Силам Оборони! Слава Україні!