Новина


Проведено онлайн-зустріч міського голови Василя Антонюка з представниками міста Оксфорд (США)

Розуміючи важливість міжнародної співпраці, місто Дубно працює над пошуком можливостей розширення міжнародного партнерства та співробітництва. Гарним варіантом для цього є Програма США Sister Cities, спрямована на розвиток економічних, культурних і технічних обмінів між містами, округами та штатами США з відповідними громадами в усьому світі. Інформацію про цю можливість для керівництва Дубна надав колишній волонтер Корпусу Миру США в Україні Джефрі Гленн, який після завершення свого терміну служби у нашому місті продовжує співпрацює з БО Фонд громади міста Дубна “Добробут”.
Відтак, сьогодні було організовано онлайн-зустріч міського голови Василя Антонюка з представниками міста Оксфорд (штат Огайо, США), котрі здійснюють пошук партнерів в Україні. До зустрічі також долучився голова БО Фонд громади міста Дубна “Добробут” Микола Мандзюк.
У рамках зустрічі очільник Дубна поспілкувався з мером міста Оксфорд Біллом Снавелі. Посадовці обмінялись базовою інформацією про свої міста, розповіли про наявні міжнародні зв'язки та реалізацію проєктної діяльності, окреслили бачення можливої співпраці. Зокрема, наразі сторони зацікавлені в реалізації гуманітарних проєктів, проведенні культурних та освітніх обмінів між містами.
Учасники зустрічі домовились про подальшу комунікацію щодо моментів співпраці найближчим часом.